Servis Nokia telefona

Jedno od najzvučnijih imena u svetu mobilnih telefona svakako je Nokia. Finska kompanija je poznata po velikom izboru kvalitetnih uređaja, u skoro svakom segmentu tržišta. Od jednostavnih i pristupačnih telefona sa klasičnom tastaturom i fabričkim operativnim sistemom, sve do najnaprednijih smart telefona, Nokia ima za svakoga po nešto. Dugo godina, ova kompanija je bila svetski lider po broju prodatih telefona, sve do prošle godine, kada je tu titulu preuzeo Samsung.

Jedan od razloga za opadanje tržišnog udela je jaka konkurencija u vidu iPhone i Android uređaja, koji postaju izbor sve više kupaca. S druge strane, kada se radi o segmentu jeftinih, jednostavnih telefona, tu je Nokia i dalje u vrlo povoljnoj poziciji, pre svega imajući u vidu zemlje u razvoju. Kako bi povratila svoju čelnu poziciju u višem segmentu, Nokia se odlučila na partnerstvo sa kompanijom Microsoft, i počela da koristi Windows Phone operativni sistem u svojim smart telefonima. Ovi uređaji su deo Lumia serije telefona, koja je započela svoj tržišni život 2011. godine.

Za sve dodatne informacije, cene i zakazivanje usluge 🙂

POZOVITE NAS
011/28 60 182
065/24 00 200

Razvoj
Dizajn
Marketing

Servis mobilnih telefona DBShop nalazi se na lokaciji

Servis Nokia mobilnih telefona

Kao većina ljudi u današnje vreme sigurno ste veoma vezani za svoj mobilni uređaj i ne možete da zamislite svoj dan bez njega. Nokia telefoni su jedni od najpoznatijih u svetu i jedni od napouzdanijih, ali kao i svi ostali mobilni uređaji uvek postoji mogućnost potencijalnih kvarova, kao i nezgoda koje mogu da vam se dogode i oštete vaš telefon.U tom slučaju svakom korisniku je bitno da nađe servis kojem može u potpunosti da veruje. D&B Shop servis Nokia telefona može da reši sve vaše probleme i da popravi sve kvarove na vašem telefonu. Vaše zadovoljstvo i sigurnost u telefon koji koristite za nas predstavljaju prioritet. Upravo je to razlog zbog kojeg ugrađujemo isključivo originalne delove i tako osiguravamo da vaš telefon radi brzo i bez greške.

Hardverske popravke odnose se na sve vidljive (i manje vidljive) delove telefona. Tu spadaju popravka ili zamena tastature, LCD ekrana, ekrana osetljivog na dodir, zamena baterije, i mnogo drugih stvari. Ako imate telefon na preklapanje koji nije ispravan, vršimo i zamenu flet kabla kod takvog uređaja. Za servis Nokia telefona koristimo kvalitetne rezervne delove koji osiguravaju da vaš telefon radi što je bolje moguće. Servis je brz, i rešava se najkasnije u roku od 48 sati, za najveći broj kvarova.

    Contact Us

    Contact us or give us a call to discover how we can help.

    Pozovite nas