Servis LG mobilnih telefona

Servis LG telefona omogućiće vam da brzo i efikasno rešite sve probleme koje vaš LG mobilni telefon ima. LG servis mobilnih telefona obuhvata sledeće operacije:

 • Dekodiranje

 • Nadogradnja software-a na najnovije verzije

 • Ubacivanje srpskog menija (najnovije verzije)

 • Zamena displeja

 • Popravka hardware

 • Zamene software i

 • Sve ostale popravke

Servis LG mobilnih telefona vrši tim kvalifikovanih stručnjaka čije iskustvo u oblasti garantuje da ćete svoj LG telefon dobiti u najkraćem mogućem roku i na popravku potrošiti najmanje novca. Servis mobilnih telefona LG vrši se pomoću najsavremenije opreme i uređaja i podrazumeva vrhunski kvalitet rezervnih delova.

Za sve probleme koji se tiču softvera telefona, u prilici smo da vam ponudimo instalaciju operativnog sistema za smart telefone, kao i instalaciju raznih aplikacija, npr. GPS navigacije. Vršimo sva podešavanja na telefonu, kao i spašavanje i bekap podataka sa telefona. Na kraju, ako želite da koristite srpski meni na telefonu, takođe pružamo i uslugu ubacivanja srpskog menija u vaš LG telefon (u modele gde je to moguće).

Softverski, kao i bilo koji drugi aspekt servisa, radimo u roku od 24 do 48 časova, sa eventualnim izuzetkom kada je u pitanju naručivanje nekog specijalnog rezervnog dela kojeg nemamo na stanju.

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom

Za sve dodatne informacije, cene i zakazivanje usluge 🙂

POZOVITE NAS
011/28 60 182
065/24 00 200

D&B Shop servis mobilnih telefona u Beogradu vam nudi kompletan servis LG mobilnih telefona. Svoj LG telefon možete poslati i kurirskom službom, ako niste u mogućnosti lično da dođete u naš servis.

LG pokriva širok spektar delatnosti kada se radi o proizvodnji aparata za domaćinstvo, ali jedan od njihovih najpoznatijih proizvoda svakako su i mobilni telefoni. Već duže vreme ova kompanija nudi širok izbor mobilnih telefona, među kojima su naročito popularni oni sa Android operativnim sistemom, ali takođe i Windows Phone.

  Contact Us

  Contact us or give us a call to discover how we can help.

  Pozovite nas