Zamena kamere na mobilnom telefonu

Za sve dodatne informacije, cene i zakazivanje usluge 🙂

POZOVITE NAS
011/28 60 182
065/24 00 200

Servis mobilnih telefona D&B Shop se nalazi na lokaciji

Zamena kamere na mobilnom, originalnim delovima

D&B Shop servis telefona prilikom popravke kamere na vašem mobilnom uređaju koristi isključivo originalne delove proizvođača. Bez obzira da li se vrši zamena kamere na Samsung, Huawei, iPhone, Alcatel, Lenovo, Nokia i Microsoft telefonima. na vašem uređaju radiće stručni serviseri koji imaju dugogodišnje iskustvo u rešavanju svih vrsta problema sa mobilnim telefonima. Šta ovo znači za vas?

Znači da možete biti potpuno bezbrižni i sigurni da ste svoj mobilni telefon poverili pravim ljudima koji će učiniti da zamena kamere na mobilnom telefonu bude urađena brzo i efikasno. Prilikom ostavljanja telefona na servis ako je u pitanju po dogovoru  bičete obavešteni kada da pokupite u okvirno vreme vaš telefon.

Kako popraviti kameru na telefonu?

Softverski problemi su često vezani za poslednji ‘update’ operativnog sistema, prepunjenu memoriju telefona… Probajte da uradite ‘hard reset’ na fabričko stanje, možda to reši problem. Samo pazite – ‘hard reset’ briše sve podatke sa telefona!

Ako je došlo do fizičkog oštećenja telefona tj. kamere, tu nema nekog drugog rešenja osim da posetite D&B servis.

Naš servis rešava sve probleme sa kamerom mobilnog telefona. Ako kamera na telefonu ne radi, najčešće se vrši zamena kamere, mada su moguće i druge situacije, kao što je kvar na matičnoj ploči.

    Contact Us

    Contact us or give us a call to discover how we can help.

    Pozovite nas