Servis HTC mobilnih telefona

Ako imate bilo kakve probleme sa vašim HTC mobilnim telefonom, svratite u servis mobilnih telefona D&B Shop. Pružamo servis HTC mobilnih telefona i trudimo se da sve probleme rešimo najkasnije u najbržem mogućem roku. Ako niste u prilici lično da dođete u naš servis, možete poslati svoj telefon kurirskom službom.

Tajvanska kompanija poslednjih godina je sve popularnija, kako na svetskom, tako i na našem tržištu. Ova marka je zapravo jedna od retkih koja se fokusirala isključivo na smart telefone i tablete. Na početku su to bili uređaji bazirani na Windows Mobile operativnom sistemu, da bi od 2009. godine se preorijentisali na Android. Međutim, godinu dana kasnije, pridružio mu se Windows, i to u vidu novog Windows Phone operativnog sistema.

Za sve dodatne informacije, cene i zakazivanje usluge 🙂

POZOVITE NAS
011/28 60 182
065/24 00 200

Razvoj
Dizajn
Marketing

Servis mobilnih telefona D&B Shop nalazi se na lokaciji

Servis HTC mobilnih telefona

Modeli HTC-a koriste u većini slučajeva dva operativna sistem: Android i Windows mobilnu platformu. HTC mobilni telefoni su dobro i kvalitetno napravljeni i mogu trajati dugo, ali i na njima se po nekada desi neki problem. Pored problema sa tač skrinovima, vrlo česti kvarovi kod ovih aprata su LCD, konektor i kolo punjenja. U servisu mobilnih telefona D&B Shop u prilici smo da vam ponudimo niz mehaničkih vezanih za fizičke delove telefona.

Ako ste vaš HTC uređaj kupili preko mobilnih operatera, i želite da ga osposobite za rad na bilo kojoj mreži, u servisu vam možemo uraditi veoma jednostavno dekodiranjem telefona.

Za više informacija i cenu za servis HTC mobilnih telefona pozovite nas na naše telefone, pošaljite nam email ili posetite naš servis mobilnih telefona u Beogradu.

    Contact Us

    Contact us or give us a call to discover how we can help.

    Pozovite nas