Zamena stakla na telefonu

Zamena stakla na mobilnom telefonu je jedna od najčešćih operacija u D&B Shop-u za mobilne telefone.

Vrlo često nas veliki broj ljudi pita da li je moguće zameniti samo staklo na nekom modelu mobilnog telefona i koja je cena ili mora kompletan ekran da se menja ili može samo touchscreen.Zato ćemo pokušati da u ovom tekstu damo detaljniji odgovor na ovo pitanje.

 

 

Naime, konkretno samo staklo se ne može zameniti na svakom mobilnom telefonu.

Za sve dodatne informacije, cene i zakazivanje usluge

POZOVITE NAS
011/28 60 182
065/24 00 200

Servis mobilnih telefona D&B Shop se nalazi na lokaciji

Title

Zamena stakla ili zamena touchscreena

Dobra vest je da ono što korisnici telefona često mešaju jeste zamena stakla i zamena tač skrina( touchscreen-a). Vrlo često zamena stakla podrazumeva zamenu tač skrina. Sve zavisi od modela do modela.

Zamena touchcreena se vrši kada je oštećen i ne reguje na dodir, ali je polomljen pa otežava koršćenje, ali u velikom broju slučajeva zamenom touch screen-a menja se i naprslo staklo.

Nemojte misliti da zato što morate zameniti “ceo” tač skrin umesto  “samo stakla ” da je to neka posebno velika razlika u ceni ili bilo čemu.

Nije, u principu to je u velikom broju slučajeva ista stvar. Jednostavno , mnogi telefoni su tako napravljeni da je tač skrin u isto vreme i staklo, i nemoguće ih je odvojiti, proizvode se zajedno.

Zamena stakla na mobilnom telefonu

Zbog specifične tehnologije proizvodnje, kod ođređenih mobilnih telefona zaista je moguće fizički odvojiti staklo od ostatka ekrana i zameniti samo staklo.

Moramo napomenuti da ako na vašem telefonu nije moguća zamena samo stakla, nego je potrebno zameniti tač skrin, to često i nije neka velika razlika.Naime, tač skrin je često upravo to staklo koje ja vama napuklo. Jesta da vama tač radi i reaguje na dodir, ali u velikom broju slučajeva zamenom touch screen-a menja se i naprslo staklo.Nemojte misliti da zato što morate zameniti „ceo“ tač skrin umesto „samo stakla“, da je to neka posebno velika razlika u ceni ili bilo čemu. Nije, u principu to je u velikom broju slučajeva ista stvar.

Vršimo reparaciju stakla na Samsung, iPhone i Huawei telefonima

    Contact Us

    Contact us or give us a call to discover how we can help.

    Pozovite nas