Servis Motorola mobilnih telefona

Za sve probleme u vezi sa vašim Motorola telefonom, posetite naš servis mobilnih telefona D&B Shop . Nudimo vam kompletan servis Motorola mobilnih telefona, koristeći kvalitetne rezervne delove na koje dajemo garanciju.

Prvi telefon na preklop predstavljen je davne 1996. godine, i to od strane kompanije Motorola. Bio je to model StarTAC, čija popularnost je uveliko uticala na samu kompaniju: tokom godina ovaj oblik uređaja postao je jedan od češćih prizora u kolekciji mobilnih telefona ove kompanije. Nakon ovog telefona, usledio je niz uspešnih modela, a jedan od najpoznatijih bio je RAZR, koji je jedno vreme bio jedan od najpopularnijih telefona na svetu, kako zbog karakteristika, tako i zbog samog izgleda.

Za sve dodatne informacije, cene i zakazivanje usluge 🙂

POZOVITE NAS
011/28 60 182
065/24 00 200

Razvoj
Dizajn
Marketing

Servis mobilnih telefona D&B Shop nalazi se na lokaciji

Servis Motorola mobilnih telefona

Vaš mobilni telefon, vaša Motorola, tu je svakog dana. Čini sastavni deo vašeg života, povezuje vas sa porodicom, prijateljima, kolegama i naporno radi za vas. Zato ne rizikujte sa stavljanjem neoriginalnih baterija i delova u slučaju kvara. Telefon je tu da vas služi, a ovakvi delovi mogu dovesti do novih problema, a često i do trajnog oštećenja mobilnog telefona.

Servis Motorola mobilnih telefona vrši tim kvalifikovanih stručnjaka čije iskustvo u oblasti garantuje da ćete svoj Motorola telefon dobiti u najkraćem mogućem roku i na popravku potrošiti najmanje novca. Servis mobilnih telefona Motorola vrši se pomoću najsavremnije opreme i uređaja i podrazumeva vrhunski kvalitet rezervnih delova.

Nudimo kompletan servis Motorola mobilnih telefona, što uključuje intervencije na hardveru i softveru telefona. Vršimo popravku i zamenu delova telefona kao što su kućište, ekran i baterija, a takođe i svih unutrašnjih komponenti poput mikrofona, zvučnika ili bilo kog drugog dela neophodnog za pravilno funkcionisanje vašeg Motorola telefona.

Takođe kod nas možete pronaći i široku paletu rezervnih delova za vaš telefon, poput baterija, punjača i futrola. U našem servisu koristimo samo kvalitetne delove, na koje dajemo garanciju, u zavisnosti od samog dela, kao i vrste popravke.

    Contact Us

    Contact us or give us a call to discover how we can help.

    Pozovite nas