Dekodiranje Iphone telefona

Imate iPhone telefon koji ne može da radi na svim mrežama?

Treba Vam je dekodiranje ili otključavanje iPhone telefona da bi mogao da radi sa svim karticama?

Na pravom ste mestu.

U ovom tekstu saznaćete sve što je potrebno da znate u vezi sa otljučavanjem iPhone telefona. Saznaćete i načine na koje možete da ih otključate.

Dekodiranje iPhone telefona je jedna od čestih usluga u našem servisu mobilnih telefona.

Otključavanje iPhone telefona se obavlja relativno brzo. Sve zavisi od toga od toga na kojoj je mreži iPhone zaključan.

Za sve dodatne informacije, cene i zakazivanje usluge 🙂

POZOVITE NAS
011/28 60 182
065/24 00 200

Razvoj
Dizajn
Marketing

Servis mobilnih telefona D&B Shop nalazi se na lokaciji

Dekodiranje iPhone telefona

iPhone servis D&B Shop vrši usluge dekodiranja i ovog brenda mobilnih telefona. Mi iPhone dekodiramo preko Apple servera i to je najbolje (ali i najskuplje ) dekodiranje. Kod dekodiranja iPhone-a je vrlo bitno iz koje države, sa koje mreže dolazi, koji je model i od toga zavisi da li određeni aparat može da se dekodira ili ne. Svaka mobilna mreža ima svoju cenu dekodiranja i one mogu da budu vrlo različite. Cene dekodiranja iPhone telefona sa jedne iste mreže se menjaju tako da ako ste jednom platili određenu svotu novca za jedno otključavanje ne mora da znači da će sledeći put cena biti ista, nekad je viša ali u većini slučajeva cene padaju.  Takođe je za neke mreže važno da li je istekao ugovor od kupovine tog iPhone-a i da li je taj aparat prijavljen da je ukraden ili izgubljen.Još jedna vrlo važna stvar je da  iPhone ne sme biti zaključan preko iCloud servisa (ako je zaključan, a znate iCloud nalog i šifru tada nije problem dekodirati telefon). Vrlo često se dešava da neko dobije iPhone koji je tako zaključan ali sa njim ne može ništa da uradi. Ukoliko ne znate sa koje je mobilne mreže i iz koje zemlje Vaš iPhone mi možemo to da proverimo kao i da utvrdimo da li je zaključan preko iCloud servisa.

To možete vrlo lako proveriti. Ubacite SIM karticu nekog drugog operatera od onog koju trenutno koristite.

Ako dobijete poruku SIM NOT VALID ili SIM NOT SUPPORTED onda vam je telefon zaključan, tj. kodiran na jednu mrežu i potrebno je uraditi dekodiranje tj. otključavanje sa mreže.

Nakon dekodiranja, možete koristiti iPhone sa SIM karticom bilo kog drugog operatera. Nije bitno koja je mreža TelenorMTSVIP ili neki inostrani operater, Vaš iPhone je spreman za korišćenje.

    Contact Us

    Contact us or give us a call to discover how we can help.

    Pozovite nas