Servis Huawei mobilnih telefona

Za sve dodatne informacije, cene i zakazivanje usluge 🙂

POZOVITE NAS
011/28 60 182
065/24 00 200

Razvoj
Dizajn
Marketing

Servis mobilnih telefona D&B Shop se nalazi na lokaciji

Servis Huawei telefona

Ukoliko postoji bilo koji problem mi vam stojimo naraspolaganju, a vaše je da ne odlažete rešavanje problema već da posetite naš servis, a naši serviseri će rešiti svaki problem na vašem mobilnom telefonu. Za sve eventualne probleme na vašem telefonu ,
nudimo kompletan servis Huawei mobilnih telefona. Radimo zamenu delova kao što su ekran, baterija kao i zamenu pojedinačnih komponenti poput zvučnika ili mikrofona. Koristimo
originalne delove koji osiguravaju da vaš telefon funkcioniše u najboljem mogućem redu. Mi D&B Shop kvarove uspešno otklanjamo i trudimo se da usluga bude pružena u što kraćem roku.

Razlozi su sledeći:

  • Prilikom servisa Huawei telefona ugrađujemo originalne delove koje uvek imamo na lageru. Na ovaj način osiguravamo da će vaš uređaj besprekorno raditi, sprečavamo mogućnost da neadekvatni deo izazove nove kvarove i štedimo vaše vreme jer delove uvek imamo.

  • Ukoliko vaš Huawei telefon ili tablet nije više u garanciji, a potreban mu je servis, nakon popravke u D&B Shop-u, dobićete garanciju na svaki deo koji smo ugradili u vaš telefon.

  • D&B serviseri posebno su obučeni za popravku Huawei telefona i tableta i poseduju veliko iskustvo kojim garantuju da će uspešno otkloniti svaki kvar. Alat i mašine koje koriste u radu propisani su od strane samog brenda Huawei tako da se vaš telefon tokom servisiranja nalazi u najboljim rukama.

    Contact Us

    Contact us or give us a call to discover how we can help.

    Pozovite nas