Servis Sony Experia telefona

Za sve probleme u vezi sa vašim Motorola telefonom, posetite naš servis mobilnih telefona DBShop . Nudimo vam kompletan servis Motorola mobilnih telefona, koristeći kvalitetne rezervne delove na koje dajemo garanciju.

Prvi telefon na preklop predstavljen je davne 1996. godine, i to od strane kompanije Motorola. Bio je to model StarTAC, čija popularnost je uveliko uticala na samu kompaniju: tokom godina ovaj oblik uređaja postao je jedan od češćih prizora u kolekciji mobilnih telefona ove kompanije. Nakon ovog telefona, usledio je niz uspešnih modela, a jedan od najpoznatijih bio je RAZR, koji je jedno vreme bio jedan od najpopularnijih telefona na svetu, kako zbog karakteristika, tako i zbog samog izgleda.

Za sve dodatne informacije, cene i zakazivanje usluge 🙂

POZOVITE NAS
011/28 60 182

Razvoj
Dizajn
Marketing

Servis mobilnih telefona DBShop nalazi se na lokaciji

Servis Motorola mobilnih telefona

Vaš mobilni telefon, vaša Motorola, tu je svakog dana. Čini sastavni deo vašeg života, povezuje vas sa porodicom, prijateljima, kolegama i naporno radi za vas. Zato ne rizikujte sa stavljanjem neoriginalnih baterija i delova u slučaju kvara. Telefon je tu da vas služi, a ovakvi delovi mogu dovesti do novih problema, a često i do trajnog oštećenja mobilnog telefona.

Servis Motorola mobilnih telefona vrši tim kvalifikovanih stručnjaka čije iskustvo u oblasti garantuje da ćete svoj Motorola dobiti u najkraćem mogućem roku i na popravku potrošiti najmanje novca. Servis mobilnih telefona Motorola vrši se pomoću najsavremnije opreme i uređaja i podrazumeva vrhunski kvalitet rezervnih delova.

Nudimo kompletan servis Motorola mobilnih telefona, što uključuje intervencije na hardveru i softveru telefona. Vršimo popravku i zamenu delova telefona kao što su kućište, ekran i baterija, a takođe i svih unutrašnjih komponenti poput mikrofona, zvučnika ili bilo kog drugog dela neophodnog za pravilno funkcionisanje vašeg Motorola telefona.

Takođe kod nas možete pronaći i široku paletu rezervnih delova za vaš telefon, poput baterija, punjača i futrola. U našem servisu koristimo samo kvalitetne delove, na koje dajemo garanciju do 6 meseci, u zavisnosti od samog dela, kao i vrste popravke

    Contact Us

    Contact us or give us a call to discover how we can help.

    Pozovite nas